ft onze consumentenrelaties over de

[ 82 View / 0 Reply ]

Bovendien is dit niet de eerste keer dat Skechers zich in een juridisch vizier Adidas ZX Flux Dámské bevindt. Adidas (OTC: ADDYY) diende in 2015 meerdere Adidas Superstar Damen patentinbreuken in tegen Skechers, en kreeg pas in 2018 een gedeeltelijke overwinning (Skechers en een groot aantal andere Nike Air Max TN Mujer schoenmakers die een ontwerp met vier strepen gebruikten, werd geacht geen inbreuk te maken op het ontwerp met drie strepen van Adidas) . Nike bracht in 2016 ook een pak tegen Skechers voor de Nike Air Max 2017 Femme Flex-sneakers van Skechers. De omzet van Nike steeg jaar op jaar met 7% tot $ 10,7 miljard. Exclusief het effect van wisselkoersschommelingen Nike Air Max 270 Dames steeg de omzet met 10%. De groei in de internationale segmenten van het bedrijf Nike Air Max 90 Femme was bijzonder sterk. In het segment Europa, het Midden-Oosten en Afrika van Nike steeg de omzet met 12%. Nike Air Presto Femme Het segment Azi?-Pacific en Latijns-Amerika leverde een groei van 13%. De omzet in China steeg ondertussen met 27%.

Maar het is niet alleen Skechers die wordt Nike Air Max 1 Dames bekritiseerd. Halverwege de jaren 2000 won Adidas Superstar Mujer NegrasAdidas een pak tegen Nike voor de verkoop van schoenen met twee strepen in Europa. De twee zaten een paar jaar geleden ook in  een gespuide hardloopschoen. Zelfs de kwaadaardige Skechers hebben in 2016 een zaak tegen Steve Madden ingediend wegens inbreuk op sommige van haar ontwerpen. Rechtszaken komen vaak voor. Ontwerpen Nike Air Max 95 Mujer (geen logo's) worden ge?miteerd en gecommititiseerd. Nike-oprichter Phil Knight staat erom bekend dat hij zegt: "Zaken doen is oorlog zonder Nike Air Presto Mujer kogels." Schoten worden afgevuurd, maar het is geen reden om bang Adidas Superstar Damen te zijn dat Nike Skechers gaat pletten. "

De sterke productinnovatie van Nike, gecombineerd met onze toonaangevende Nike Air Vapormax Dámské digitale ervaringen, blijft onze consumentenrelaties over de hele wereld verdiepen. "Beter nog, Nike wordt winstgevender naarmate het groeit. Hogere gemiddelde verkoopprijzen hielpen de brutomarge Nike Air Max 1 Femme met 1,5 te verbeteren. procentpunt tot 45,7%. Hogere winsten op de e-commerce sites van het bedrijf en de winkels van het merk Nike Air Max 90 Damen Schwarz Nike droegen ook bij aan de winst. Alles bij elkaar steeg het nettoresultaat van Nike met Nike Air Vapormax Donne 25% tot $ 1,4 miljard. De winst per aandeel van het bedrijf aandeleninkoop steeg met 28% naar $ 0,86.Nike Air Max 90 Mujer Rosas  Analisten hadden een winst per aandeel van slechts $ 0,70 verwacht.
TOP